Matsedel Otium
Denna vecka
![](https://www.trestiftelser.se/wp-content/themes/sceleton/images/matsedel_img3.png)
Otium
Dagens husman: Stekt, panerad fisk med kall dillcréme, ärtor, citron och kokt potatis
Dagens: Pasta med med krämig sås på kyckling, savoykål, citron och grädde
Dessert: Kyld nyponsoppa toppad med vispad grädde och mandelbiskvier
Kvällsmål: Hermansons VARMA låda (köttfärs, potatis, paprika, creme fraiche )
Nästa vecka
![](https://www.trestiftelser.se/wp-content/themes/sceleton/images/matsedel_img3.png)
Otium
Dagens husman: Frikassé på kyckling, dill och sommarmorötter serveras med kokt potatis
Dagens: Ost & skinksallad serveras med brödkrutonger och Rhode Island dressing
Dessert: Ljummen rabarberpaj serveras med vispad grädde/våningens glass
Kvällsmål: Potatis & rotfruktspytt serveras med stekt ägg och inlagda rödbetor
![](https://www.trestiftelser.se/wp-content/themes/sceleton/images/matsedel_img3.png)
Otium
Dagens husman: Kokt rimmad fisk med "vit sås", sockerstekt brysselkål och kokt potatis
Dagens: Pasta med krämig sås på bacon, grön zuccini, gul lök och ädelost
Dessert: Kaffepannacotta toppad med konjaksmarinerade körsbär
Kvällsmål: Kalvsylta serveras med rödbetssallad och nykokt potatis/ ostsmörgås